21 Ιαν 2014

Ρομαντισμός και χαλάρωση για ερωτευμένους

Χαρείτε ένα όμορφο τριήμερο για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου στον πιο ρομαντικό ξενώνα στα Ζαγοροχώρια!

Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή του Αγ. Βαλεντίνου στο Amaryllis (14-16/02/14) με μασάζ για 2, σαμπάνια, αναμμένο τζάκι και πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι!! Προσφορά 240 ευρώ!

Διαλέξτε ένα από τα δωμάτια του Amaryllis για να απολαύσετε ένα 3ήμερο χαλάρωσης, κάθε ένα μια διαφορετική αίσθηση, μια διαφορετική εμπειρία, όλα με πατιναρισμένα χρώματα στους τοίχους και εμφανή την ξυλοδομή της στέγης. Αν θέλετε να νιώσετε την αίσθηση της ενέργειας και της επισκόπησης του τόπου διαλέξτε το γαλάζιο δωμάτιο. Αν θέλετε να σας αγκαλιάσουν τα χρώματα και να βυθιστείτε στην θαλπωρή προτιμήστε το σωμόν δωμάτιο με την γλυκεια γήινη αίσθηση. Απολαύστε την αίσθηση της Εγγλέζικης αριστοκρατίας στο θερμό γκρι μπεζ δωμάτιο, ταξιδέψτε στο όνειρο στο μωβ δωματιο, αισθανθείτε την λεπτότητα και την χρωματική ισορροπία στο κρεμ. Κάθε δωμάτιο μία διαφορετική αίσθηση, μία διαφορετική παραμονή.
Εμείς θα φροντίσουμε διακριτικά να οργανώσουμε μασάζ για δύο την ώρα που θα σας βολέψει στο δωμάτιό σας από επαγγελματία μασέζ – ρεφλεξιολόγο, θα σας προσφέρουμε σαμπάνια με φρούτα, θα σας σερβίρουμε το πρωινό στο κρεβάτι και θα σας συμβουλέψουμε αν το θελήσετε για κάθε εκδρομή σας σε όλο το Ζαγόρι!!

Κρατήσεις στο 26530 71132