29 Οκτ 2016

3ήμερο Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής 25-27 Νοεμβρίου

Το Amaryllis Luxury Guest House εγκαινιάζει τον Α΄ κύκλο Εκδηλώσεων Τέχνης και Πολιτισμού 2016-17 «Αμαρυλλίδες μέρες» με το 3ήμερο σεμινάριο δημιουργικής γραφής με τη συγγραφέα Αντιγόνη Πόμμερ και την υποστήριξη του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής «TabulaRasa».

Αν αγαπάτε να ασχολείστε προσωπικά με την λογοτεχνική γραφή, ελάτε στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια και μάθετε τα μυστικά της τέχνης της αφήγησης, σε ένα περιβάλλον ομορφιάς και χαλάρωσης.

Στο ρομαντικό χώρο γαλλικής φινέτσας του πετρόχτιστου αρχοντικού του 19ουαιώνα, που φιλοξενεί τον ξενώνα Amaryllis, η καταξιωμένη συγγραφέας και καθηγήτρια δημιουργικής γραφής Αντιγόνη Πόμμερ, θα δώσει βασικές κατευθύνσεις γραφής όπως: η βασική ιδέα, τι σημαίνει καλοστημένος χαρακτήρας, αποφυγή στερεοτύπων, ο ρόλος του συναισθήματος στη συγγραφή, οπτικές γωνίες, τρόποι για να συμπαθήσει ο αναγνώστης τον ήρωά μας, να ταυτιστεί μαζί του και να νιώθει βαθιά κατανόηση. Ο ρόλος των αισθήσεων στην αφήγηση.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα δοθούν ασκήσεις συγγραφής για συζήτηση και παραγωγική κριτική.

Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ

Η πλήρης ανακοίνωση του σεμιναρίου βρίσκετε εδώ

Βιογραφικό συγγραφέως εδώ

Το κόστος συμμετοχής είναι 220 ευρώ και περιλαμβάνει δυο διανυκτερεύσεις σε superior δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, συμμετοχή στο σεμινάριο για 1 άτομο και γραφική ύλη.

Η συμμετοχή μόνο στο σεμινάριο για το δεύτερο άτομο που διαμένει στο δωμάτιο ή για εξωτερικούς συμμετέχοντες είναι 45 €. Για να δηλώσετε συμμετοχή γράψτε μας στο yboura@otenet.gr.

Amaryllis Luxury Guest House 
Άνω Πεδινά,
Ζαγοροχώρια Ηπείρου
Ιωάννινα
τηλ.: 26530 71132 , 6944 966 515
Μπούρα Γιούλα www.amaryllishouse.gr
yboura@otenet.gr
facebook : AmaryllisLuxuryGuestHouse